Första snön

Godmorgon!
I morse när vi vaknade hade den första snön fallit här hemma. Mysigt tycker jag. Speciellt nu när jag jobbar inomhus och slipper stressa runt i snön. Jag trivs bra på mitt nya jobb. Arbetstiderna är superbra för oss. Hundarna är knappt ensamma alls. Jag kunde gå ned i arbetstid och få mer tid för familjen och hemmet. Den första helgen har varit ganska intensiv. Har fått komma in i arbetet ordentligt och fått lära mig alla nya rutiner. Det känns toppen!

När vi kom hem från promenaden har jag passat på att storstäda här hemma. Till och med lillans rum är i toppskick nu. Kommer mest vara hemma hela dagen och mysa här hemma förutom i eftermiddag då vi ska iväg en liten stund.

Hoppas att ni har en bra måndag! 🙂

responses to “Första snön” 2

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.