Måndag

Då var det måndag igen. Dagarna går så fort nu för tiden. Helgen har gått väldigt fort framåt. Vi har hunnit med ett kalas till min brorson, träffat Tyras andra kusin och lekt en del. Vi gick och la oss tidigt igår, Tyra och jag. Var så trött och sov tio timmar. Kändes bra i morse när väckarklockan ringde 5:45.

Idag har jag jobbat några timmar på förmiddagen. Hämtat hem lillan, lagat middag och hunnit med att öva på bokstäver. Hon börjar bli så stor nu så vi övar så mycket vi kan inför skolan varje dag. Det är storm utanför så vi bäddade ned oss i soffan med vovvarna med varm choklad framför en pokemonfilm. Skönt att slippa gå ut ikväll när det är sånt här väder. Hundarna har dessutom varit på långpromenad med husse under dagen så kan bara släppa ut dem lite snabbt i stormen innan vi går och lägger oss.

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!

responses to “Måndag” 8

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.