I brevlådan

Det har blivit några dagars jobb denna vecka. Än är arbetsveckan inte slut heller. Kommer arbeta två dagar till denna vecka och sedan tar jag och lillan välbehövd ledighet. Konstigt nog är alltid kvällspassen oftast lugnare. Det är skönare att ta det lugnt hemma en stund på förmiddagen innan det är dags för att åka.

Efter arbetet idag passade jag på att handla strumpor till lillan. Hon har växt ur den hon redan har så det var dags. 14 stycken blev det denna gången. När jag kom hem igen lekte jag och lillan en stund innan dusch och läggdags. Jag tog med hundarna på en långpromenad på kvällen. Riktigt mysigt var det att komma ut fastän det regnade ute. Vi mötte två andra chihuahuor. Dem skällde på varandra en liten stund när vi möttes 🙂

Jag fick ett paket i brevlådan idag. Har beställt arganolja till håret. Det gör att det ”frissiga” på håret ska bli bättre. Oljan är ekologisk och man kan även använda den på huden står det. Ska vara väldigt bra tydligen. Får testa den och se vad jag tycker sedan. Fick även med en mascara och läppstift från märken idun. Tycker verkligen om deras mascaror som vårdar fransarna medans man använder dem. Älskar ju smink och produkter som är vårdande för huden och inte täpper till. Jag skulle aldrig mer kunna använda vanligt smink utan att kolla innehållet.

Nu ska jag mysa vidare med vovvarna en stund innan det är dags för att lägga sig.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.