En julklapp från jobbet

Idag är vi lediga. Vi började morgonen med sovmorgon innan det var dags att göra oss i ordning. Jag och Tyra åkte runt en sväng på stan precis när allting hade öppnat. Jag brukar alltid köpa en ny klänning till henne inför julen/födelsedagen. Blev faktiskt förvånad över hur dåligt utbud både Lindex och kappahl hade. Vi hittade en outfit till henne på H&M. Det blev rosa allting. Hade egentligen tänkt mig rött, men det fanns inget! Jag handlade också dem där produkterna från lcc som jag ville ha.

Ikväll kommer brorsan och hans son hit och leker med Tyra. Skickar iväg karlarna för att handla maten inför uppesittarkvällen så jag kan göra viktigare grejer – typ hårinpackning 😉

Igår på jobbet fick jag en liten julklapp också. (Den på bilden). Uppskattat!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.