Nybadade chihuahuor

 

Godmorgon!
Vi har hunnit med en hel del sedan jag lämnade lillan på förskolan. Vi gick direkt ut på en långpromenad. Jag hittade en ny runda igår som är mysig att gå tillsammans. När vi kom hem igen åkte jag direkt till affären för att handla bingolotter inför våran uppesittarkväll. Vi brukar alltid ha en uppesittarkväll hos oss och spela Bingolotto tillsammans dagen innan julafton. Det har alltid varit uppskattat från våra syskon. Vi blir ungefär tio vuxna och två barn i år. Mysigt!

När jag kom hem igen fick hundarna bada. Ett bad, kloklippning, öronrensning, munspray och hårspray. Nu luktar dem supergott. Dem blir alltid så vilda direkt efter duschen. Fick ju såklart varsitt ben eftersom dem var så duktiga mina små sötnosar.

Nu ska jag vila en stund innan det är dags för ännu en jobbkväll.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.