Två spännande produkter

Jag har hittat två nya produkter som jag ser fram emot att testa.
Blev verkligen nöjd med min hårinpackning som jag köpte från LCC. Den luktar fantastiskt gott. Tänkte därför investera i två produkter inom samma märke.

  1. Den första produkten är hudkrämen från LCC. Den ska lukta samma som hårinpackningen. En blandning mellan vanilj och kola.
  2. Den andra produkten är deras ansiktsvatten. Det ska man alltså spraya i ansiktet morgon och kväll för att behålla fukten i huden.

Såg på Malou möter i går när överläkaren Anders Hansen var där och då fick han frågan angående Anti-rynk-krämer om dem verkligen fungerar. Han svarade att allting handlar om fukt till huden. Allting som är mjukgörande motverkar alltså rynkorna. Det märker jag stor skillnad på mitt hår sedan jag började med inpackningar minst en gång i veckan. Har gjort så i över ett år nu och jag märker enorm skillnad 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.