Tredje Advent

Den här helgen har verkligen gått fort fram. Det var min arbetshelg. Arbetade kväll i fredags och dagspass både lördagen och idag. Skönt ändå när man ändå arbetar att göra det hela helgen. Jag har mest koncentrerat mig på arbetet. Det var så skönt att komma hem nu på eftermiddagen och veta att jag är ledig imorgon.

Tyra och jag passade på att ta en riktig myskväll här hemma medan Mats jobbar. Vi gjorde ett fotbad innan middagen. Lagade god middag tillsammans och lekte med lego. Efter duschen bäddade vi ned oss i soffan med varm choklad och muffins och kollade på julkalendern tillsammans. Det är tredje advent – bara en vecka kvar tills julafton.

Nu sover lillan medan jag och hundarna myser vidare här i soffan. Hoppas att ni har haft en bra helg!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.