Tisdag

Godmorgon!

Det är ganska skönt att arbeta på kvällen vissa dagar. Man hinner fixa det man inte hinner med annars. Jag har precis varit iväg och handlat ett nytt mopp-skaft. Lyckades ju ha sönder det gamla igår när vi skulle skura. Det gick av så vi inte kunde skura golvet alls efter dammsugningen. Riktigt irriterande. Dessutom var det svårt att få med lillan till affären för att inhandla ett nytt. Passade även på att handla en ny hårfärg. Den färgen som jag färgade sist med har redan hunnit gå ur håret? Tråkigt tycker jag. Får se om jag orkar lägga i färgen ikväll efter jobbet.

I eftermiddag ska våran soffa dyka upp här hemma har MIO lovat. Tio veckor har vi väntat och en hel månad utan soffa här hemma, så det ska bli riktigt skönt. (Om den kommer)

Nu ska jag passa på att ta en längre promenad med hundarna innan det är dags att bege sig mot arbetet.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.