Tjuvstartar julen lite…

Färdiga med bygget!

Vi har verkligen en mysig dag här hemma. På förmiddagen åkte vi en snabbis till affären och handlade en almanacka till mig för nästa år. I sista minuten då jag redan ska boka in alla mina arbetspass för januari imorgon. Är verkligen helt beroende av min almanacka för att planeringen ska fungera här hemma med dagis, jobb och vovvar. På hemvägen såg vi pepparkakshus och bestämde oss för att göra ett eget. Jag som aldrig har byggt ett eget från grunden köpte såklart färdiga moduler. Mina föräldrar är suveräna på att baka. Förra året gjorde dem eget pepparkakshus till barnbarnen med egengjord deg. Det var imponerande!

Vi åt lunchen innan vi satte igång. Det var inte alls så svårt att värma sockret och göra som lim till huset. Tyra tyckte det var superkul. Medans ”limmet” torkade tog vi en promenad med Dora och Leo som tyckte det var skönt att komma ut. Sedan satte vi igång med dekorationen med godiset. Superkul och gott med godis 😉

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.