Min favorit hårinpackning

Det har varit en ganska lugn dag idag. Vi har varit hemma och städat en del. På eftermiddagen strax innan Mats kom hem åkte jag och Tyra till farmor för att hälsa på. Det var trevligt och roligt för Tyra att leka med hennes faster.

När vi kom hem igen passade vi på att göra hårinpackning. Det är något vi gör minst en gång i veckan här hemma. Jag är alltid noggrann med att håret ska få tillräckligt med fukt. Man märker sån skillnad på håret när man verkligen tar hand om det. Det är roligt att se. Jag ska boka in en ny tid hos frisören om några veckor också tänkte jag.

Nu blir det en lugn fredagskväll här hemma med lite film när lillan har somnat 😊

Hälsat på hos mamma

Godmorgon!
Igår åkte vi ut till mina föräldrar och hälsade på. Det är så roligt för hundarna att komma dit och träffa deras andra hundar. Leo är förtjust i papillonen Ida som han brukar vakta när han är där. Dora ville mest ligga i våra knän och vila. Hon tyckte nog att mammas nya hund Bessie var lite jobbig. Bessie gillar att springa runt och reta dem när dem är där och Dora blir riktigt arg på henne då. Vi hade iallafall riktigt trevligt som alltid när vi är där.

När vi skulle åka hem igen var det mörkt ute. Regnet föll mot bilrutan och det var vägarbeten och ljus överallt när man skulle åka. Jag tyckte det var ganska jobbigt att köra då jag knappt kör på kvällen numera. Tur att vi bor inne i stan och slipper köra sådär ute på landet som vi bodde förr…

Vi ska snart åka och handla lite mer hundmat hem som börjar att ta slut och fika eftersom Tyras farmor kommer hit om ett tag och fikar med oss.

Vi blev bjudna på ostkaka bland annat!