Hälsat på hos mamma

Godmorgon!
Igår åkte vi ut till mina föräldrar och hälsade på. Det är så roligt för hundarna att komma dit och träffa deras andra hundar. Leo är förtjust i papillonen Ida som han brukar vakta när han är där. Dora ville mest ligga i våra knän och vila. Hon tyckte nog att mammas nya hund Bessie var lite jobbig. Bessie gillar att springa runt och reta dem när dem är där och Dora blir riktigt arg på henne då. Vi hade iallafall riktigt trevligt som alltid när vi är där.

När vi skulle åka hem igen var det mörkt ute. Regnet föll mot bilrutan och det var vägarbeten och ljus överallt när man skulle åka. Jag tyckte det var ganska jobbigt att köra då jag knappt kör på kvällen numera. Tur att vi bor inne i stan och slipper köra sådär ute på landet som vi bodde förr…

Vi ska snart åka och handla lite mer hundmat hem som börjar att ta slut och fika eftersom Tyras farmor kommer hit om ett tag och fikar med oss.

Vi blev bjudna på ostkaka bland annat!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.