Våran nya soffa

Ni anar inte hur skönt det var att sätta sig i soffan igår kväll efter jobbet. Den dröjde några veckor över tiden. En månad har vi varit utan soffa så detta vart riktigt lyckat. Dessutom är den väldigt skön att sitta i också. Känner mig nöjd! Men aldrig mer att vi beställer från MIO igen pga deras dåliga service.

I eftermiddag är det dags för ännu ett arbetspass. Tycker det är ganska skönt att variera arbetstiderna ändå. Man hinner ägna sig mer åt hundarna och hemmet emellanåt. Dessutom är alla affärerna öppna på dagen. Jag passade på att handla lite som saknades under förmiddagen och beställde en present till Mats som jag hoppas att han kommer att gilla. Är ju så svårt att handla åt killar tycker jag. Nu har jag bara några julklappar kvar att handla. Mamma och jag ska gå runt och handla dem sista på fredag är det tänkt.

Imorgon väntar första julbordet med mitt nya jobb, det ska bli roligt!
Nu ska jag passa på att vila en stund innan jag åker till jobbet.

Hoppas ni har en bra onsdag!

responses to “Våran nya soffa” 2

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.