Gå till innehåll

Om mig

Jag heter Emma och är 28 år. Jag bor tillsammans med min lilla familj i en liten stad. Jag har alltid varit intresserad av hundar.

Min allra första egna hund fick jag av mina föräldrar när jag fyllde nio år, en papillon som hette Bessie. Hon var en klok och rolig hund. Bessie och jag gick många kurser tillsammans och lärde känna varandra väl. Vi gick bland annat lydnad, spår&sök, agility, freestyle och lite utställning.

Mina föräldrar har alltid haft Newfoundlandshundar som jag har hjälpt till att ställa på utställningar. Bamse och jag åkte runt på många utställningar i hela Sverige och tävlade även i juniorhandligen. Vi vann och kvalade in till SM två gånger under det året vi höll på mest.

När jag fyllde arton år köpte jag min chihuahua Dora som har varit min bästa vän sedan dess. Hon har följt med mig på det mesta. Tanken var att hon skulle gilla utställning, men det visade sig att hon inte alls gillade det. Hon är istället min lilla pusshund. Två år senare behöll jag Leo från Doras första valpkull.

Lite kort om mig. 🙂