Tisdagkväll

Lite jobbigt är det då pappan i huset har slängt ut soffan redan. Extra jobbigt blev det då vi upptäckte att den nya soffan är försenad! Fram tills dess lär vi hänga extra mycket i dem andra rummet i huset.

I måndags började jag med en introdag på mitt nya jobb. Det kändes roligt och spännande att komma igång med alla nya rutiner. Det känns som om jag kommer att trivas där. En bra sak är att jag kan gå ned i arbetstid och jobba mindre dagar i månaden. Alltså får jag spendera mer tid med familjen. Det blir bättre för alla oss.

Idag har jag hunnit med en del här hemma. På morgonen var vi ute på en längre promenad i kylan. Hundarna och jag tyckte det var skönast att komma in igen. Sedan tog jag tag i dagens projekt medan lillan inte var hemma. Städa hennes rum och passa på att plocka bort sånt som inte används. Igår när vi försökte städa tillsammans slutade det med att jag inte fick röra nånting då hon skulle spara allt löst lego som låg på golvet. Nu hann jag med att storstäda där och dammsuga. När jag var klar var jag till stan och hämtade ut ett paket, passade på att handla lite med lillan.

Under kvällen har vi haft det lugnt här hemma medan Mats har jobbat. Vi badade och nu ligger vi i sängen och kollar lite iPad/dator. Resten av kvällen blir bara lugn här hemma. Det har börjat att snöa litegrann utanför. Mysigt!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.