Söndag

Våran söndag har varit lugn. På förmiddagen kom lite släktingar över och hälsade på. Vi fikade en stund och dem hade med sig godis och tidning till Tyra. Hon är alltid så bortskämd våran tjej.

När Mats åkte iväg för att jobba tog vi med oss hundarna och gick ut på en lång promenad i skogen medan det fortfarande var ljust ute. Jag och Tyra åkte sedan och handlade en liten present till Mats eftersom det är farsdag idag. Han ska få den sedan när han kommer hem från jobbet ikväll.

Imorgon börjar mitt nya jobb. Har verkligen haft en skön semestervecka med lillan och hundarna denna vecka. Vi har hunnit med en del och samtidigt vilat ut ordentligt. Det kommer att kännas lite konstigt att börja på ett nytt arbete men samtidigt väldigt roligt. Jag ska gå intro imorgon så jag lär mig alla nya rutiner. Ska bli väldigt spännande. Kommer sitta ikväll en stund sedan när Tyra har somnat och läsa på lite mer om saker som jag behöver lära mig mera om.

Nu ska jag strax börja med våran middag. Det blir fisk som alltid när Mats jobbar 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.