Promenad i solen

Idag har vi haft en mysig ledig dag. Först åkte vi till mitt gamla arbete och hälsade på. Jag fick ett tjänstgöringsintyg därifrån som jag blev väldigt glad över. Träffade några gamla arbetskollegor. Det var roligt att se alla förändringar som har gjorts och få höra hur det går för dem nu. Trivdes ju väldigt bra där. Tyra tyckte det var spännande att hälsa på. Hon bestämde sig för att leka ”hälsa på gamla chefen” när vi kom hem sedan.

Efter lunchen var det fint väder ute. Vi passade på att ta en långpromenad i solen med hundarna. Var väldigt skönt att komma ut. Vi hittade en stor sten som Tyra klättrade upp på. En ny stig som vi följde och kom ut i närheten av vårat hus igen. Riktigt mysigt var det. När vi kom hem igen passade vi på att sätta oss i soffan och vila och dricka varm oboy/kaffe.

Tyras kusin kom över på kvällen och lekte en stund med henne innan det blev läggdags.

Vi har haft en riktigt mysig start på våran vecka. Denna vecka har jag bara tre arbetspass innan det är dags för en ledig helg. Det ska bli riktigt mysigt att kunna vara så mycket med vovvarna och familjen 🙂

responses to “Promenad i solen” 14

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.