Storstädning

Idag har jag hunnit med att storstäda här hemma. Det behövdes efter julen och när vi har haft mycket gäster här hemma. Det luktar fräscht i hela huset. Jag gjorde även rent i mikrovågsugnen. Det är så lätt att bara mikra citronvatten och sedan torka ur. Luktar gott där inne nu.

Jag och hundarna har precis lagt oss på soffan och passar på att vila lite inför arbetet ikväll. Ska strax åka och jobba några timmar. I morgon är vi lediga, lillan, hundarna och jag. Det ska bli mysigt. Vi ska besöka mitt gamla jobb en stund och hämta lite papper. Sedan återgår jag till vanliga arbetsveckor med ca 3-4 pass i veckorna. Känns skönt. Det blev ganska mycket jobb första veckan nu på nya året.

Som ni ser har jag gjort om lite här på bloggen med designen. Blev inte riktigt nöjd förut och jag är inte klar ännu. Så det blir lite små förändringar då och då. 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.