En långpromenad i solen

Idag tog vi bilen till andra sidan stan för att ta en promenad. Det är roligt att hitta nya promenadvägar. Dora och Leo såg ut att njuta av promenaden också. Dem fick ha sina jackor på sig eftersom det var ganska kallt ute. Dora har blivit extra frusen nu när hon är äldre. När vi kom tillbaka mot bilen hade det gått en lång stund och det var dags att åka hemåt.

Tyras kompis ringde oss när vi stannade bilen hemma så vi åt lite mellis innan vi mötte upp dem i lekparken en stund för lite lek. Dora och Leo var trötta så dem fick vara hemma och pusta ut efter promenaden. Det hade redan blivit mörkt ute så det blev bara en liten stund innan det var dags för att gå hemåt och fixa middagen.

Det är riktigt fina semesterdagar vi får innan det är dags för jobb igen. Skönt att kunna vara med familjen några dagar och koppla av.

Hoppas att ni också har haft en fin onsdag!


Stolt lillmatte

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.