Ny design på hemsidan

Hej!
Idag har jag ändrat lite med designen på hemsidan, kommentera gärna vad som tycks?

Vi har tagit en hemmadag eftersom allt är stängt en sån här dag. Jag blev dock tvungen att gå upp tidigt för att boka mitt schema på arbetet. Sån tur var kan jag göra det hemifrån. Redan vid sju var jag uppe och försökte. Blev inte klar förens nio på förmiddagen då lillan vaknade. Sån tur var sov hon och vovvarna gott medans jag höll på. Dora har inte kunnat sova på hela natten på grund av allt smällande så hela våran familj är trötta idag.

Vi har pysslat en del och även varit ute en liten promenad på förmiddagen och kollat på raketer som låg på trottoarkanten. Det var väldigt mycket raketer här i vårat område under natten. Jag håller tummarna att det inte blir något mera nu i natt.

Resten av kvällen nu ska jag bara vila och ladda inför en arbetsvecka denna vecka.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.