Nyårsafton 2018

Gott Nytt år!
Vi firade våran nyårsafton lugnt här hemma. Lagade god mat och var ute en stund för att kolla på raketerna. Dora var väldigt orolig och hade svårt för att komma till ro hela natten. Jag fick bära med mig henne vart jag än gick.

Vi lagade god mat. Till förrätt blev den en toast skagen. Huvudrätten blev vildsvinskött med klyftpotatis, rödvinssås och sallad.

Vi testade Mats nya wegrill som han fick i julklapp av mig och Tyra. Det är en liten temperaturmätare som man sätter in i köttet. Då kan man se från appen i telefonen när temperaturen i köttet kommer upp i rätt temp. Det finns massor med olika inställningar man kan välja mellan. Köttet blev riktigt saftigt.

Hoppas att ni hade en bra nyårsafton och en bra start nu på det nya året.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.