Lediga lördag

Vi njuter för fullt av våran lediga lördag tillsammans här hemma. Vi har hunnit med en hel del. Både pysslat, övat på bokstäver och varit ute på en promenad innan pappa kom hem.

Tyra fick en hel del pysselsaker i julklapp som vi pysslar med tillsammans. Det är så smart att det finns färdiga kit när idéerna har tagit slut. Det är mysigt att sitta ned tillsammans och pyssla tycker jag också.

När pappa kom hem åkte vi till affären och handlade lördagsgodis. Jag handlade massor med frukter. Vi bestämde nämligen att jag ska göra en smoothie till kvällsfikat. Då valde jag ut en som är bra mot förkylningar. Perfekt tycker jag. Vi gör ganska mycket olika smoothie på jobbet så det är bra att öva lite hemma så man har lite mer koll på vilka frukter/bär som passar tillsammans. Har ni tips på någon som är god? 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.