Godmorgon!

Godmorgon fina ni!
Vad skönt det är att vakna upp utan att ha någon stress iväg på morgonen. Har sovit riktigt bra under natten. När klockan närmade sig sju kom Tyra in och väckte mig. Leo hörde att Tyra var vaken och kom upp i sängen han också. Vi kollade en stund på barnprogram innan vi gick ned och gjorde i ordning frukosten.

Mitt nya löshår kom igår som jag hade beställt. Det är en knut som man kan ha i håret när det är uppsatt. Så det ser ut som om det är mer hår än det lilla jag har. Känns superkul med löshår tycker jag. Hade hårförlängning förra året. Men det var ganska mycket jobb då jag får utväxt eftersom jag färgar håret. Kändes lite jobbigt också med alla ”knutarna” i hårbottnen. Då känns det bättre att ha löshår då man känner för det och inte varje dag tycker jag. Billigare dessutom.

Om några timmar när min mor har vaknat ska vi åka ut till dem och hälsa på tänkte jag. Det ska bli riktigt trevligt.
Hörs senare 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.