Nya dynor till köket

Godmorgon!

Vi är lediga idag också. Tyra väckte mig strax innan åtta. Skönt med sovmorgon. Man sover så mycket bättre när man jobbar olika tider också. Då är man jättetrött på morgonen. Jag har precis druckit upp kaffet här hemma och väntar in att lillan ska bli klar med sin frukost.

Igår såg jag att Mio har startat sin Black Friday-rea. I år har dem rean en hel vecka. Dem hade dynor. Köp 4 betala för 3. Perfekt för oss som behöver sånna till köket. Jag åkte dit och handlade fyra stycken. Kändes riktigt bra i kvaliten. Ett stort plus är att man kan tvätta dem i 40 grader. Dem andra vi har i vardagsrummet är det handtvätt på. Dem ska också bytas ut så småningom.
Jag brukar även handla Tyras julklappar på denna rea. Får hoppas att lönen dyker upp i veckan så man kan börja med dem.

På kvällen gjorde vi en smoothie på olika bär och frukter. Gott! Det var Tyras ide.

Hörs senare.

Tyra skar frukterna

Såhär bra blev bordet med dynorna.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.