Vackert hjärta


Kolla vilket vackert hjärta det är på trädet

Häromdagen när lillan och jag var ute med hundarna såg vi detta trädet med ett vackert hjärta på. Det var så fint så jag blev ju förstås tvungen att fota.

Jag har precis kommit hem igen efter arbetet. Det är väldigt skönt att arbeta olika tider tycker jag. Man får se dygnets alla timmar för våra boende. Om två veckor har jag mitt första nattpass. Det är jag lite orolig för. Är inte orolig att jag kommer vara helt själv i 11 timmar utan att jag ska hålla mig vaken. Det blir nog mycket kaffe och mycket städning under dem timmarna kan jag tänka mig. Man får tänka positivt.

Nu ska jag strax lägga mig i sängen och läsa en av böckerna tror jag. Hoppas ni har haft en bra tisdag 😉

Spännande böcker

God morgon!

Hoppas att ni har en bra start på tisdagen. Jag hade svårt att somna igår så jag tog fram en av mina böcker som jag har lånat. Att läsa en bra bok innan man går och lägger sig är verkligen perfekt. Man lär sig lite och man är trött sedan och somnar snabbare. Jag läste alltid böcker tidigare innan jag började på mitt nya jobb. Nu när jag har kommit in i arbetet ordentligt känns det avslappnande igen att läsa mera. Hann läsa ut en hel bok igår innan jag somnade vid elva-tiden. Perfekt.

Vovvarna och jag har precis varit ute på en promenad och jag ska passa på att vila en stund nu innan det är dags för att åka till jobbet 🙂