Ny design på hemsidan

Hej!
Idag har jag ändrat lite med designen på hemsidan, kommentera gärna vad som tycks?

Vi har tagit en hemmadag eftersom allt är stängt en sån här dag. Jag blev dock tvungen att gå upp tidigt för att boka mitt schema på arbetet. Sån tur var kan jag göra det hemifrån. Redan vid sju var jag uppe och försökte. Blev inte klar förens nio på förmiddagen då lillan vaknade. Sån tur var sov hon och vovvarna gott medans jag höll på. Dora har inte kunnat sova på hela natten på grund av allt smällande så hela våran familj är trötta idag.

Vi har pysslat en del och även varit ute en liten promenad på förmiddagen och kollat på raketer som låg på trottoarkanten. Det var väldigt mycket raketer här i vårat område under natten. Jag håller tummarna att det inte blir något mera nu i natt.

Resten av kvällen nu ska jag bara vila och ladda inför en arbetsvecka denna vecka.

Nyårsafton 2018

Gott Nytt år!
Vi firade våran nyårsafton lugnt här hemma. Lagade god mat och var ute en stund för att kolla på raketerna. Dora var väldigt orolig och hade svårt för att komma till ro hela natten. Jag fick bära med mig henne vart jag än gick.

Vi lagade god mat. Till förrätt blev den en toast skagen. Huvudrätten blev vildsvinskött med klyftpotatis, rödvinssås och sallad.

Vi testade Mats nya wegrill som han fick i julklapp av mig och Tyra. Det är en liten temperaturmätare som man sätter in i köttet. Då kan man se från appen i telefonen när temperaturen i köttet kommer upp i rätt temp. Det finns massor med olika inställningar man kan välja mellan. Köttet blev riktigt saftigt.

Hoppas att ni hade en bra nyårsafton och en bra start nu på det nya året.