Två spännande produkter

Jag har hittat två nya produkter som jag ser fram emot att testa.
Blev verkligen nöjd med min hårinpackning som jag köpte från LCC. Den luktar fantastiskt gott. Tänkte därför investera i två produkter inom samma märke.

  1. Den första produkten är hudkrämen från LCC. Den ska lukta samma som hårinpackningen. En blandning mellan vanilj och kola.
  2. Den andra produkten är deras ansiktsvatten. Det ska man alltså spraya i ansiktet morgon och kväll för att behålla fukten i huden.

Såg på Malou möter i går när överläkaren Anders Hansen var där och då fick han frågan angående Anti-rynk-krämer om dem verkligen fungerar. Han svarade att allting handlar om fukt till huden. Allting som är mjukgörande motverkar alltså rynkorna. Det märker jag stor skillnad på mitt hår sedan jag började med inpackningar minst en gång i veckan. Har gjort så i över ett år nu och jag märker enorm skillnad 🙂

Morgonpromenad med Dora och Leo

Godmorgon!
Efter lillan var lämnad på förskolan passade vi på att bege oss på en långpromenad. Det är så skönt ibland att jobba kvällen. Då hinner man med att vara ute i ljuset mer. Man får verkligen ta tillvara på de få soltimmarna dessa dagar. Vi gick ut i skogen och kom sedan in i ett nybyggt område där vi kikade lite på de nya husen som har kommit upp. Det är alltid spännande att se hur området förändras. Hundarna tyckte det var skönt att komma ut. När vi kom hem igen bäddade vi ned oss i soffan och där är vi nu 🙂

Ska åka iväg om ett tag och arbeta några timmar. Hoppas att ni har en bra tisdag!