Torsdag

Klockan är strax tre på eftermiddagen och vi har haft fullt upp idag. På förmiddagen var Tyra på förskolan en stund medan vi besökte en aktuell skola för henne. Det är ju skolval om någon månad och dags för oss att göra ett val. Inte ett lätt val vilken skola man ska välja. Vi har tillsammans valt ut två skolor som vi ska besöka och bilda oss en egen uppfattning om. Den skolan vi besökte idag kändes bra. Den har sina för och nackdelar. Flest fördelar tycker jag med kompetent personal. Men vi ska prata ihop oss i nästa vecka efter vi har besökt den andra skolan som vi också ska kolla upp.

När vi hade besökt skolan åkte vi ned till stan och köpte lite mer julklappar. Mats syster fick en son igår och den andra systern ska också få en son här i dagarna. Vi handlade lite kläder till dem och varsin leksak i present. Finns så mycket gulligt till barnen. Tyra fick också ett pokemonspel. Hon får hur mycket julklappar som helst i år, men äntligen är vi färdiga med hennes också. Tyras kusin har vi också handlat till och Mats yngsta syster. Jag köpte även mer hårinpackning och duschtvål.

När vi kom hem igen har vi pysslat här hemma. Jag bytte gardiner på övervåningen medan Mats skruvade upp en ny rullgardin i Tyras rum. Alltid mysigt att få ordning här hemma. I morgon ska vi sätta upp julgranen och jag längtar lite efter att få klä den. Nu börjar man känna att det är nära inför julen.

Nu ska jag och Tyra leka en stund innan det är dags för att laga middag.