Våran helg

Hej!
Vi har verkligen haft fullt upp i helgen. I lördags sov vi så länge. Sov ända till tio. Det var hur skönt som helst. Tyra väckte oss och jag blev riktigt chockad över att klockan var så mycket. Vi gick upp och fixade frukost och då dök det upp besök. Vi blev tio personer som satt runt bordet i vardagsrummet och fikade. Dem ville såklart prova våran nya soffa också. När dem hade åkt lagade Mats en supergod köttgryta till oss. Vi åkte sedan och skjutsade hem brorsan. När vi kom hem igen var det så sent att det var dags att gå och lägga oss.

Idag har vi varit hos Tyras farmor och hälsat på en stund på förmiddagen innan Mats åkte till jobbet. Jag, Tyra och hundarna har lyssnat på julmusik här hemma och lagat lussebullar. Brorsan kom hit och åt middag och fikade med oss. Vi hann med några spel också innan han åkte hem och det var dags för lillan att sova. Helgen är ju slut och imorgon är det förskola och jobb.

Jag fick lite nytt smink av mamma i fredags när vi var och handlade. Köpte en sorts BB-cream som känns superbra för hyn när man smörjer in ansiktet med den. Först kändes den lite orange men sedan när det smälte in mer blev den mer naturlig. Känns mycket bättre att använda den än min vanliga foundation som känns lite tjockare. Speciellt om man vill vara fin varje dag. Vi hittade även ett superfint rouge som jag verkligen gillar. Ansiktet får mer form av den tycker jag. Jag är väldigt glad över dessa nya produkter 😉

Nu har jag bäddat ned mig med Dora och Leo i soffan och ska kolla lite på tv 🙂
Hoppas ni också har haft en bra helg!