Julklappshandling med mamma

På eftermiddagen när Mats kom hem från jobbet mötte jag upp mamma utanför butikerna i stan. Vi tog en shoppingrunda så som vi alltid brukar göra innan födelsedagar eller julen. Det är så himla roligt att gå tillsammans och handla och jag blir dessutom bortskämd med att få välja vad jag vill ha 😍. Mina föräldrar är så omtänksamma.

Jag fick dessutom ta med mig en julklapp hem nu innan som jag ska visa imorgon. En väldigt bra sak som jag har velat ha länge!!

Vi avslutade rundan med en stor räksmörgås med kaffe. Mysigt!! Jag har verkligen haft en jätterolig dag 😊

När vi var nere på stan passade jag på att handla med mig lite vin inför ikväll. Det blir vin/öl och en bra film för oss. När lillan har somnat. 😊

Julfest med nya arbetet

Godmorgon!
Igår var det dags för julfesten med arbetet. Det var riktigt fint ordnat. Vi fick först champagne när vi kom in med lite mingel. Var ju hela företaget från Stockholm som var på besök i våran lilla stad. Efter minglet bjöds det på tre-rätters middag med vin och underhållning. En trevlig kväll. Efter efterrätten och lite prat med kollegorna avrundade jag dock kvällen och fick skjuts av brorsan hemåt. Skönt att slippa gå i regnet. Har ju skjutsat honom några gånger så skönt att ha några gångers skjuts innestående 😉

Om några timmar när Mats kommer hem från jobbet ska jag möta upp min mor för lite julklappshandel på stan. Har några presenter kvar att handla. Skönt att kunna bli klar med klapparna i god tid så vi bara kan njuta av slutet av december med familjen.